NUAB Fallskydd och Metsä Board Sverige AB – Tillsammans för säkrare arbetsmiljöer

Samarbete Metsä NUAB Fallskydd

Vi på NUAB Fallskydd är stolta att presentera vårt senaste partnerskap med Metsä Board Sverige AB. Metsä, en ledande aktör inom hållbar förpackningsindustri där vi framöver kommer arbeta tillsammans för att stärka säkerhetsstandarden inom industrisektorn.

Detta nya partnerskap illustrerar vårt åtagande att ständigt förbättra säkerhetsnormerna i branschen, genom att säkerställa att våra kunder har rätt kunskap, medvetenhet och utrustning för att utföra sitt arbete säkert.

Enligt avtalet kommer NUAB Fallskydd att vara en helhetspartner till Metsä, där vi kommer att erbjuda en rad tjänster som spänner över installation av fasta fallskyddssystem till rådgivning m.m. Vår strävan är att anställda på Metsä kan arbeta i en säker miljö, och att alla risker minimeras genom noggrann planering och effektiva säkerhetssystem.

Förutom installation och underhåll av fasta fallskyddssystem kommer vi också att utföra regelbunden kontroll och service av fallskydd på alla avdelningar. Vi kommer att genomföra kontroller samt inventeringar för att skapa skräddarsydda fallskyddslösningar, utrustning och räddningsplaner.

I vårt partnerskap med Metsä kommer vi att säkerställa att vår personal har den nödvändiga kompetensen och utbildningen för att utföra arbetet på bästa möjliga sätt gentemot vår samarbetspartner.

För att garantera säkerheten under alla omständigheter kommer vårt “Rescue Team” att finnas tillgängligt dygnet runt vid underhållsstopp. Vårt team kommer att vara på plats för att rigga upp för arbete i slutna utrymmen åt underentreprenörer som utför underhållsarbete hos Metsä.

NUAB Fallskydd värdesätter transparens och kommer därför att tillhandahålla test- och servicerapporter med sammanställningar över all inspekterad och servad utrustning. Detta ger Metsä och dess medarbetare en tydlig bild av deras säkerhetsutrustning och dess skick.

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans och att fortsätta att bidra till säkrare arbetsmiljöer inom industrin. Vi tar säkerhet på allvar och är redo att möta de utmaningar som kommer med att skapa en säker och effektiv arbetsplats!

Författare

Fler nyheter

Dela vidare artikeln

Facebook
LinkedIn