Rekrytering – Projektledare och fallskyddsspecialist

Det är med stor glädje vi nu kan meddela att en ny talang har anslutit sig till vårt team. Alexander Nilsson tar plats hos oss som projektledare och fallskyddsspecialist, en roll vi är övertygade om att han kommer fylla med stor kompetens och entusiasm.

Alexander kommer till oss med en gedigen bakgrund inom byggbranschen och yrkesklättring, där han under flera års tid framgångsrikt har drivit ett eget företag. Hans samarbete med oss har inte varit något nytt, då han har arbetat nära oss under en längre period. Denna tidigare erfarenhet och samarbete gör det extra spännande för oss att nu officiellt kunna välkomna honom till vårt lag.

Med rötter i Luleå har Alexander nu slagit sig ner i Piteå, där han för närvarande är mitt uppe i ett husbygge på Klubbgärdet. När han inte arbetar njuter han av att spendera tid utomhus, speciellt i Kåbdalis där han ägnar sig åt att åka skoter samt umgås med familj och vänner.

Alexander själv lyfter fram det mångsidiga i sitt nya arbete som det mest tilltalande. Yrkesklättringen erbjuder en stor variation och ingen dag är den andra lik, vilket passar honom perfekt.

Vi är oerhört glada och stolta över att välkomna Alexander till vår organisation. Att ha honom som en del av vårt team kommer utan tvekan att stärka oss på många plan. Ett varmt välkomnande till dig, Alexander, vi ser fram emot att arbeta tillsammans!

Författare

Fler nyheter

Dela vidare artikeln

Facebook
LinkedIn