Möt Jon-Mikael: NUAB Fallskydds nyckelperson i Kiruna och norra Sverige

Vi på NUAB Fallskydd är stolta över att meddela en viktig utökning av vårt team och samtidigt vårt engagemang att stärka skyddsnätet för alla företagare i norra Sverige som behöver fallskydd.

Det är med stor glädje vi introducerar Jon-Mikael, vår nya fallskyddsspecialist som kommer att baseras i Kiruna. Jon-Mikael är inte bara vårt senaste tillskott i teamet, utan också vår nyckelperson i det viktiga uppdraget att säkra upp för företagen i Kiruna-området och norra Sverige som helhet.

Stabilitet i kaos, ordning och reda – dessa är de kvaliteter Jon-Mikael står för. Med honom i teamet kan vi vara säkra på att ingen detalj förblir obemärkt och ingen arbetsplats oriktig utrustad. Och låt oss inte glömma: ingen kaffekopp förblir smutsig! Jon-Mikael är inte bara känd för sin kompetens och pålitlighet, utan han är också en genuint bra människa att ha i sin omgivning.

När han inte arbetar på att skydda företagare från fallrisker, njuter Jon-Mikael av sin tid i sin stuga i fjällen. Det är där han hämtar energi, åker skoter och tar hand om familjens renar, alltid redo att för en ny arbetsvecka efter helgen.

Jon-Mikaels erfarenhet som servicetekniker inom industrin gör honom till en ovärderlig tillgång för NUAB Fallskydd. Han har förmågan att förstå tekniska krav och kommer att använda sina färdigheter för att försäkra att alla fallskyddsutrustningar inte bara är funktionella, utan överträffar säkerhetsstandarderna.

Så varmt välkommen till Jon-Mikael! Vi är glada och stolta över att ha honom ombord. Med honom i spetsen är vi säkra på att vi kommer att kunna fortsätta erbjuda den bästa fallskyddsutrustningen och servicen till alla företagare i norra Sverige och Kiruna-området!

Författare

Fler nyheter

Dela vidare artikeln

Facebook
LinkedIn