NUAB Fallskydd välkomnar två nya delägare för att möta ökad efterfrågan

VD/ägare Daniel Degerman, ägare David Nilsson. Nya delägare: Alexander Nilsson, Linus Jansson

[20240402] – NUAB Fallskydd, en ledande leverantör av fallskyddslösningar i Sverige, meddelar idag att man har välkomnat två nya delägare till företaget för att möta den ökande efterfrågan och stärka den fortsatta tillväxten.

De nya delägarna kommer att spela en avgörande roll i att stödja och komplettera den befintliga ledningen samt ta ett betydande ansvar i att driva företagets verksamhet framåt. Deras kompetens och erfarenhet förväntas bidra till att ytterligare stärka NUAB Fallskydds position på marknaden och möta de växande behoven inom branschen.

“Vi är glada över att välkomna våra nya delägare till NUAB Fallskydd. Deras engagemang och kompetens kommer att vara avgörande för att möta den ökande efterfrågan och fortsätta leverera högkvalitativa fallskyddslösningar till våra kunder”, säger VD Daniel Degerman NUAB Fallskydd. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att driva företaget framåt och fortsätta vår framgångsrika tillväxtresa.”

De nya delägarna kommer att ha en aktiv roll i den dagliga driften av företaget samt bidra med strategiskt ledarskap och branschinsikter för att säkerställa att NUAB Fallskydd förblir en ledande aktör inom fallskyddsbranschen.

För mer information om NUAB Fallskydd och dess fallskyddslösningar, besök www.nuabfallskydd.se.

Kontakt: NUAB Fallskydd Daniel Degerman 0706105456

Om NUAB Fallskydd:

NUAB Fallskydd är en ledande leverantör av fallskyddslösningar som erbjuder högkvalitativa produkter och tjänster för att skydda människor från fallskador. Med en passion för säkerhet och innovation strävar vi efter att leverera skräddarsydda lösningar som möter våra kunders unika behov. Med över 15 års erfarenhet i branschen har vi etablerat oss som en pålitlig partner för företag och organisationer över hela landet. Besök nuabfallskydd.se för att lära dig mer.

Författare

Fler nyheter

Dela vidare artikeln

Facebook
LinkedIn