Projekt

För att ni som kund ska kunna få en inblick i vår vardag kommer vi att löpande uppdatera denna sida med pågående och utförda projekt. Ni kommer att kunna följa våra installatörer och få ta del av deras syn på säkerhet och hur de tänker när de utför sina arbeten.

Alexander Grönlund

Fallskyddsinstruktör och installatör

Riskhantering

 

Innan jag påbörjar ett projekt så kommer jag att försöka identifiera alla risker som finns och de risker som kan uppstå på vägen. Efter att riskerna är identifierade så lyfter jag upp dem tillsammans med mina kollegor och vi hittar åtgärder för att hantera de risker som finns. Risker kommer alltid att finnas det gäller bara att lära sig förebygga och hantera dem på ett bra sätt. I mitt tidigare yrke har jag arbetat på stora industrier runt om i världen och arbetet har alltid innefattat arbete på höjd. Erfarenheten från olika säkerhetskulturer, metoder att hantera risker och interna säkerhetsregler har gett mig verktyg för att alltid kunna arbeta säkert

Lorens johansson

Fallskyddsspecialist / teknisk specialist

Fallskyddsutrustning

 

För mig är fallskyddsutrustningen ett verktyg för att kunna utföra mitt arbete mer effektivt. Min bakgrund som industrimontör, snickare och vindkraftarbetare har gett mig min erfarenhet av att använda fallskyddsutrustning. Vid olika typer av stålmontage och montage av vindkraftverk har fallskyddsutrustningen varit en naturlig del av vardagen. Den har inte bara skyddat mig mot eventuella fall utan även inneburit att jag kunnat utföra mitt arbete med båda händerna fria på svåråtkomliga platser. På bilden till vänster kan ni se hur jag i dagsläget använder utrustningen vid installationer av olika typer av fallskyddssystem. Här hjälper vi en av våra kunder inom basindustrin med säkra tillträdesvägar till traverser.

Vill du att ditt projekt ska synas här i framtiden?

KOM I KONTAKT MED OSS

Vi fallskyddar sverige

Vi är verksamma i alla delar av Sverige och har personal som arbetar från Trelleborg till Kiruna.

Certifierade installatörer

All vår personal har giltiga certifikat och godkända krav och säkerhetsutbildningar.

Nära kunden

Med vår långa erfarenhet arbetar vi kundnära och har lärt oss identifiera våra kunders risker och har metoder för att förebygga dem.

För en säkrare arbetsplats

Vårt arbete syftar till att alla som har ett arbete på höjd ska kunna gå till jobbet med rätt förutsättningar.