Fallskyddssystem

NUAB Fallskydd har lång erfarenhet av att installera fasta fallskyddsystem och olika typer av förankringspunkter. Fasta fallskyddssystem installeras ofta i fallrisk miljöer där kunden söker en permanent lösning som kan skydda den enskilde arbetaren från fall och göra användandet av fallskyddsutrustning praktiskt. Med hjälp  av ett väl utformat fallskyddssystem kan användaren förflytta sig över stora ytor utan att behöva koppla om sin fallskyddsutrustning, detta medför ökad säkerhet och produktivitet.

Kvalite

Världsledande tillverkare

Vi installerar fasta fallskyddsystem i samarbete med Söll från Honeywell, vilket är världens ledande tillverkare av fallskyddsutrustning. Honeywell har tagit fram utrustning och lösningar som inte bara gör arbetet på höjd säkrare utan även utvecklar produkterna för användarens bekvämlighet. Användarens trygghet och produktivitet ligger i fokus vid utvecklingen av fallskyddsprodukterna, vilka de arbetat med i 60 år.

TRYGGHET

Certifierade installatörer

NUAB Fallskydds installatörer är certifierade och använder produkter som uppfyller kraven enligt EN 795. Alla våra installatörer av fasta fallskyddssystem har en lång erfarenhet från industri, bygg, och gruva vilket gör att vi på ett bra sätt förstår våra kunders utmaningar.  Vi utför noggranna riskanalyser innan vi påbörjar ett projekt och all personal har uppdaterade krav och säkerhetsutbildningar.

flexibilitet

Vi säkrar alla arbetsmiljöer

Under alla år av  kundanpassade lösningar har vi arbetat i de flesta olika miljöer. Vårt huvudkontor ligger i Norrland och i och med det har vi länge haft den tunga basindustrins förtroende och levererat lösningar till gruvindustrin, pappersindustrin och stålindustrin. Vi är verksamma i hela landet och utför arbeten till allt från bostadsrättsföreningar till kärnkraftsanläggningar, inget projekt är främmande för oss och vi drivs av utmaningar och att lösa våra kunders problem.

Vill du veta mer om fasta fallskyddssystem?

KONTAKTA OSS

Vi fallskyddar sverige

Vi är verksamma i alla delar av Sverige och har personal som arbetar från Trelleborg till Kiruna.

Certifierade installatörer

All vår personal har giltiga certifikat och godkända krav och säkerhetsutbildningar.

Nära kunden

Med vår långa erfarenhet arbetar vi kundnära och har lärt oss identifiera våra kunders risker och har metoder för att förebygga dem.

För en säkrare arbetsplats

Vårt arbete syftar till att alla som har ett arbete på höjd ska kunna gå till jobbet med rätt förutsättningar.