Vi installerar fallskyddssystem i alla olika arbetsmiljöer

Där ni har en fallrisk kan vi hjälpa er att förebygga den. Vi installerar fasta fallskyddssystem i alla olika arbetsmiljöer och har lång erfarenhet av att ta fram lösningar på  olika typer av industrier, fastigheter, gruvor, arenor och andra anläggningar. Inget projekt är främmande för oss och vår gedigna erfarenhet och förmågan att arbeta tillsammans med våra kunder i olika projekt gör oss till en trygg samarbetspartner och leverantör.

Industri

På de olika industrierna utförs arbete på höjd dagligen, när man konstruerar en maskin eller en hel produktionslinje så utelämnas ofta säkerhetslösningar och tillträdesleder för de som i ett senare skede ska underhålla maskinen och utföra servicearbeten.

Fastigheter

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Traverser

För att kunna utföra service och underhåll på en traverskran krävs ofta att servicepersonalen utför arbete på höjd. Tillträdeslederna till de olika service punkterna uppe på traversen saknar ofta ett godkänt fallskydd vilket leder till att personal utsätts för betydande fallrisker vid dessa arbeten. Vi arbetar aktivt med att fallskydda tillträdesleder och skapa säkra servicelägen så att underhållspersonalen alltid kan utföra sitt arbete i skydd mot fall.

Taksäkerhet

När vi ska arbeta säkert och uppfylla lagkraven då vi rör oss på ett tak på en anläggning eller fastighet krävs det att taksäkerhetsprodukter finns på byggnaden. Vi hjälper anläggnings och fastighetsägare med allt från att utföra takbesiktningar till att leverera nyckelfärdiga lösningar för att kunna arbeta säkert och uppfylla lagkrav.

behöver du hjälp med fallskydd?

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Vi fallskyddar sverige

Vi är verksamma i alla delar av Sverige och har personal som arbetar från Trelleborg till Kiruna.

Certifierade installatörer

All vår personal har giltiga certifikat och godkända krav och säkerhetsutbildningar.

Nära kunden

Med vår långa erfarenhet arbetar vi kundnära och har lärt oss identifiera våra kunders risker och har metoder för att förebygga dem.

För en säkrare arbetsplats

Vårt arbete syftar till att alla som har ett arbete på höjd ska kunna gå till jobbet med rätt förutsättningar.